De kracht van je adem,

beleef een ademcirkel bij Yoga Berlicum. De workshop wordt gehouden door Marloes van houtert, musicus, podiumtrainer en ademcoach. Data: 22 Mei en 10 Juli 2022. Locatie: Yoga Berlicum, aanmelden: www.opjouwpodium.nl/agenda.

In een kleine groep ga je de magische kracht van de adem ontdekken. Je zit en ligt daarbij ook letterlijk in een cirkel, zodat de energie fijn rond kan stromen.
Tijdens een ademsessie in een groep herken je dingen van jezelf in andere mensen en ervaar je dat iedereen in het leven tegen bepaalde thema’s aanloopt. Die verbinding kan heel fijn zijn!
In een ademcirkel krijg je de kans verschillende ademtechnieken te ervaren, die eigenlijk allemaal zorgen voor meer ruimte in je lichaam en je geest. Door het toepassen van deze technieken leer je hoe je door middel van je eigen ademhaling dichter bij jezelf komt, meer kunt ontspannen, emoties los kunt laten en je vrijer kunt gaan voelen. Van denken naar voelen!

Hoe vaker je deelneemt, hoe dieper de ervaringen kunnen zijn. De workshop wordt gegeven door Marloes van Houtert, musicus, podiumtrainer en ademcoach. Ze gebruikt haar (zang-)stem, handen en muziek om je vakkundig door de ademreis heen te leiden. Voor meer informatie over Marloes kun je een kijkje nemen op www.opjouwpodium.nl en op de social mediakanalen.

Een heerlijk ontspannen ochtend, een cadeautje aan jezelf!

Locatie: Yoga Berlicum
Deelname: € 35,-
Aanmelden: www.opjouwpodium.nl/agenda
Data: 22 mei en 10 juli ‘22