Bekijk lessen

Esther

Telefoon:06-14600499
 
Mijn naam is Esther Deckers. Sinds een aantal jaren geef ik yogales. Ik ben gestart met het geven van kinderyoga toen ik zelf op de buitenschoolse opvang werkte. Nadat ik een aantal jaren bezig was geweest met kinderen lesgeven, kreeg ik het inzicht dat ik ook klaar was om volwassenen les te geven. Bij Yogapoint Utrecht ben ik de Hatha yoga opleiding gaan volgen. Tijdens de opleiding werd stilgestaan bij yogahoudingen gekoppeld aan anatomie, filosofie en Ayurveda.

Daarnaast heb ik de afgelopen jaren verschillende cursussen gevolgd op het gebied van chakra’s en Reiki. Tijdens de chakra cursus heb ik oefeningen aangereikt gekregen voor ieder chakra maar ook hoe chakra’s weer in balans kunnen komen. Als Reiki Master ben ik mij nog meer bewust geworden van de werking van energie en wat er gebeurd als er blokkades optreden in het lichaam. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met meditatie en mantra zingen.

Tijdens mijn yogalessen wordt ruimte ingebouwd voor een stuk bewustwording en reflectie. Als mensen huiswaarts keren, hoop ik dat ze wat rust/ontspanning hebben ervaren tijdens de les. Maar wanneer dat niet zo is, het ook goed is. Het gaat om acceptatie van wat er op dat moment is. Het geven van yogalessen voelt voor mij altijd als een hoogtepunt in de week omdat ik niet alleen geef maar ook veel terugkrijg van de deelnemers.
Social Info