Bekijk lessen

Marleen

Telefoon:06-14242951
 
Ik ben Marleen Nelissen, getrouwd met Martien en samen hebben we 2 jongvolwassenen kinderen, Freek en Ivy-Roos. Naast yogabeoefening vind ik het heerlijk om te wandelen met onze hond, een mooi boek te lezen, lekker te koken en of een dagje naar de sauna. Met plezier en passie ben ik werkzaam als kinderoncologie verpleegkundige in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Met aandacht en liefde begeleid ik kinderen met kanker en hun ouders.

In 1990 reisde ik rond in Azië en kwam de Oosterse filosofie op mijn levenspad. Ik werd vooral geraakt door het feit dat spiritualiteit in deze landen zo geïntegreerd is in het dagelijks leven. Yoga en Boeddhisme zijn sindsdien een inspiratie en een dagelijks voeding om te proberen in het hier en nu te leven en voor mijn zoektocht naar de essentie van het leven.

Mijn opleiding tot yogadocent heb ik gevolgd bij yogaschool Ron van der Post in Nijmegen. In 2015 heb ik het Yoga Masterjaar bij Ron van der Post afgesloten. Bij Yoga Opleidingen Limburg heb ik de zwangerschapsyoga docentenopleiding gevolgd. Mijn kennis over Yoga Nidra heb ik opgedaan bij Maaike Chavenue en Lea Vos. Afgelopen jaren heb ik verdieping en verfijning van de yoga gevonden bij William Yang. Voor mij een helende yoga. Regelmatig volg ik yogaretraites.

Naast mijn yoga studie heb ik een 2-jarige opleiding gevolgd in stervensbegeleiding bij het NIS in Utrecht. Leven en dood zijn onderwerpen die voor mij onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en mij zeer boeien.