Hatha Yoga 60+

Bij het ouder worden merk je dat je gewrichten wat minder soepel zijn en je spieren stijver worden. Je conditie kan wat minder worden en juist in deze fase van je leven heeft je lichaam beweging en aandacht nodig. In de lessen worden de yogahoudingen wat aangepast en zo ervaar je weer mogelijkheden wat je met je lichaam kunt. Er is veel aandacht voor adem- en ontspanning en deze oefeningen maken je bewust van je vitale kracht.

Lesrooster

  Begintijd Eindtijd Docent Address
dinsdag 09:00 10:15 Gerry
dinsdag 10:45 12:00 Gerry
woensdag 10:45 12:00 Gerry
dinsdag
09:00 - 10:15 -   Gerry - at
10:45 - 12:00 -   Gerry - at
woensdag
10:45 - 12:00 -   Gerry - at

Ik ben Gerry Verkuijlen en geef al ruim 15 jaar met veel liefde en plezier yogalessen in Berlicum.

20 jaar geleden heb ik de 4 jarige opleiding yogadocent gevolgd bij Yogaschool Ron van der Post in Nijmegen. Deze opleiding staat onder begeleiding van het Brahmrishi Yoga Training College in India. Naast deze opleiding heb ik de docentenopleiding kinderyoga gevolgd bij Gea Scholtens van Trainingscentrum De Weideblik. Verder heb ik het basisjaar van de Opleiding Transpersoonlijke Therapie gevolgd bij Centrum Boswijk, School voor Aandachtsontwikkeling. Bij dit centrum heb ik de workshops/cursussen ‘De weg naar het hart’ en ‘De weg naar de ziel’ gevolgd. De laatste jaren heb ik me meer gespecialiseerd voor de yoga 60 + en heb daarvoor diversen workshops/cursussen gevolgd.

In mijn lessen probeer ik je op een toegankelijke wijze in contact te brengen met yoga. Meer inzicht te krijgen en bewust te worden van je lichaam en daardoor meer te kunnen ontspannen.

Ik geniet van het les geven en vindt het vooral erg fijn om naast allen fysieke en mentale voordelen dat weldadige gevoel met andere te delen.