Hatha Yoga 65+

Naarmate we ouder worden verandert het lichaam en merk je dat je gewrichten wat minder soepel zijn en je spieren wat stijver worden. Je conditie kan wat minder worden en juist in deze fase van je leven heeft je lichaam beweging en aandacht nodig.

In de lessen worden de yogahoudingen wat aangepast en de spieren en gewrichten op een zachte manier aangesproken en zo ervaar je weer mogelijkheden wat je met je lichaam kunt. Er is veel aandacht voor adem – en ontspanning en deze oefeningen maken je bewust van je vitale kracht.

Met of zonder ervaring met yoga, iedereen kan meedoen en is welkom!

Lesrooster

  Begintijd Eindtijd Docent Address
dinsdag 09:00 10:15 Gerry
dinsdag 10:45 12:00 Gerry
woensdag 10:45 12:00 Gerry
dinsdag
09:00 - 10:15 -   Gerry - at
10:45 - 12:00 -   Gerry - at
woensdag
10:45 - 12:00 -   Gerry - at

Ik ben Gerry Verkuijlen en geef al ruim 20 jaar met veel liefde en plezier yogalessen bij Yoga Berlicum.

Voorheen was ik werkzaam in het toerisme en dat gaf me uiteindelijk niet genoeg voldoening. In die periode was yoga ook al een onderdeel in mijn leven.

25 jaar geleden ben ik de 4 jarige opleiding yogadocent gaan volgen bij Yogaschool Ron van der Post in Nijmegen. Deze opleiding is erkend door en gelieerd aan de Brahmrishi Yoga Training College, een afdeling van de Punjab Universiteit in India. Deze opleiding heeft mij veel gebracht zoals lichaamsbewustzijn, energie, zelfinzicht en de filosofie uit de yogaleer.

Daarnaast heb ik 1 jaar de Opleiding Transpersoonlijke Therapie gevolgd bij Centrum Boswijk, School voor Aandachtsontwikkeling. Bij dit centrum heb ik de training/cursus ‘De weg naar het Hart’ en ‘De weg naar de Ziel’ gevolgd.

De laatste jaren heb ik me meer gespecialiseerd voor de yoga 65 + en heb daarvoor diversen trainingen/cursussen gevolgd.

In mijn lessen probeer ik je op een toegankelijke wijze in contact te brengen met yoga. Meer inzicht te krijgen en bewust te worden van je lichaam en daardoor meer te kunnen ontspannen.

Ik geniet van het les geven en vindt het vooral erg fijn om naast alle fysieke en mentale voordelen dat weldadige gevoel met andere te delen.

Voel je welkom in mijn lessen!