Bekijk lessen

Micha

Telefoon:06-44644241
 
Mijn naam is Micha en ik kwam ruim tien jaar geleden in aanraking met yoga. Om meer verdieping op te zoeken ben ik in september 2018 gestart met de drie-jarige opleiding Hatha Yoga-docent bij Ron van der Post in Nijmegen. In deze opleiding staat zowel de beoefening als de filosofie centraal. Inmiddels heb ik mijn opleiding afgerond (juni 2021).

Voor mij is yoga inmiddels een vast onderdeel van mijn leven geworden. Ik voel me fitter en energieker, zowel fysiek als mentaal. Ik wil de ervaring van yoga graag delen met anderen.

In mijn lessen staat de balans tussen het opbouwen van kracht en flexibiliteit centraal. Yoga is een persoonlijk proces en gaat veel verder dan het uitvoeren van houdingen. Hoe ver je komt in een houding maakt niet uit, van belang is de intentie, het willen blijven werken vanuit een mildheid naar jezelf.

Een les is voor mij een goede les als je er de energie van hebt gekregen die je nodig hebt. Veel mensen doen graag yoga voor een moment voor zichzelf in het drukke leven. Door yoga kan je het hoofd even stil te zetten, door in je lichaam te zijn. Ontspanning vinden door eerst bewust spanning te voelen.