Yin Yoga

Yin Yoga is een vorm van yoga waarbij je de houding langer vast houdt. Hierdoor krijg je de tijd om naar binnen te gaan en te observeren wat er in je lichaam gebeurt.

Je ontspant je spieren om in de diepere laag van bindweefsel, gewrichten en pezen te komen. Dit vergroot je flexibiliteit en zorgt voor innerlijk evenwicht.

Door acceptatie en compassie naar jezelf creëer je rust en ruimte en vergroot je de vrije energiestroom.

Lesrooster

  Begintijd Eindtijd Docent Address
maandag 20:30 21:45 Therese
maandag 11:33 Therese
donderdag 19:00 20:15 Therese
maandag
20:30 - 21:45 - Therese - at
11:33 - - Therese - at
donderdag
19:00 - 20:15 - Therese - at
Therese - Docent YogaBerlicum

Ik ben Therese en ben ruim 12 jaar geleden begonnen mezelf te verdiepen in Ayurveda. Voor mij betekende het teruggezet worden in mijn kracht en mijn natuurlijke aard. Ayurveda staat voor het leven via de natuurprincipes waardoor je weer terugkomt in jouw eigen balans, dat is iets dat ik iedereen gun en waarbij ik zoveel mogelijk mensen wil helpen!

Sinds 2011 werk ik met bijzonder veel plezier vanuit mijn eigen praktijk waarin ik mensen begeleid op het gebied van voedingsadvies, leefstijl aangevuld met massages, specifieke behandelingen en reinigingskuren. Daarnaast organiseer ik maandelijkse eetavonden en verschillende workshops.

Na zelf 25 jaar diverse vormen van Yoga te hebben gevolgd heb ik in 2017 besloten me te scholen als docent. Daarbij heb ik bewust gekozen voor de Yin-Yoga vorm. In onze westerse (Yang) samenleving moeten we zoveel dat Yin helpt het evenwicht terug te brengen.

Ik wil mezelf blijven ontwikkelen, dat is voor mij rijkdom! Dit rijkdom wil ik delen met allen die net als ik zoeken naar balans, rust en inzicht.

Wees van harte welkom in mijn lessen.